Εταιρικό Προφίλ

Ποιοι Είμαστε

Καλωσήρθατε στον δικό μας κόσμο. Σε έναν κόσμο γεμάτο με πάθος, όνειρα και δημιουργία.

Θεωρούμε ότι η μόδα είναι η τέχνη της προσωπικής έκφρασης και ένας τρόπος να κάνεις τη ζωή των ανθρώπων πιο ενδιαφέρουσα και πολύ πιο όμορφη. Γι’ αυτό και την θέλουμε να είναι πάντα προσιτή και εύκολη για όλους, στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Για εμάς στη NORA’S η πραγματική ζωή δίνει την έμπνευση. Αληθινές γυναίκες που είναι μοντέρνες και δραστήριες, τους αρέσει να παίζουν και να πειραματίζονται με τη μόδα και αναζητούν λύσεις για να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ στην καθημερινότητα τους αλλά και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Στην NORA’S έχουμε στόχο η κάθε γυναίκα να μπορεί να συμπληρώσει το Look της σε κάθε περίσταση ευκολά, προσιτά για εγγυημένη επιτυχία, καλύπτοντας κάθε μέρος της εμφάνισης της ως την τελευταία λεπτομέρεια.

Στις συλλογές NORA’S θα βρείτε έναν ολόκληρο κόσμο γεμάτο στυλ, ιδέες, λύσεις και απίστευτη ποικιλία σε τσάντες και αξεσουάρ. Στα NORA’S Shops ο επισκέπτης μπορεί να δει όλες τις προτάσεις των τελευταίων συλλογών και να ανακαλύψει ιδέες που φρεσκάρουν και αναβαθμίζουν κάθε εμφάνιση.

10 NORA’S Shops σε όλη την Ελλάδα σήμερα και προστίθενται συνεχώς καινούργια.

Ακολουθήστε μας στα Social Media